36-vuotias suomalaispainija Rami Hietaniemi päättää pitkän uransa, uutisoi Yle. Muun muassa urallaan MM-pronssia ja EM-hopeaa voittanut perholainen perustelee päätöstään loukkaantumisilla.

– Paikat alkavat olla sen verran hajalla ja taso, jota itseltäni vaadin, ei ehkä ole enää saavutettavissa. Aika raskastahan tämä on ollut.

– Olen selvinnyt aika monesta pahasta loukkaantumisesta ja vastustuksesta muutenkin. Isoisä oli sodan käynyt mies ja hän kertoi minulle, että koskaan ei saa antaa periksi. Jotenkin olisikin helpompi jatkaa uraa, mutta epäonnistumisen mahdollisuuksia on nyt enemmän kuin menestymisen, Hietaniemi pohti Ylelle.

Hietaniemi päättää uransa itsenäisyyspäivänä Suomi–Ruotsi-maaottelussa.

– 20 vuotta on ollut sellaista määrätietoista tekemistä, ja se on vähän niin kuin yhden elämän hautaisi. Lopettamispäätöksen tekemiseen kuuluu aika raakoja tunteita. Ensimmäiseksi ei tule menestyminen mieleen, mutta vielä on muutama viikko aikaa harjoitella ja elää, miten urheilijan täytyy elää, Hietaniemi kertoi isosta ja tunteikkaasta lopettamispäätöksestään Ylelle.

Ylen uutinen