Amir Khan julkaisi joulutervehdyksen kuvalla perheestään, sai vastauksena lukuisia törkyviestejä: ”En välitä niistä p*skan vertaa”

© Kuva: Getty Images

Nyrkkeilytähti Amir Khan sai todeta sosiaalisen median varjopuolet jaettuaan jouluisen perhekuvan yhdessä vaimonsa ja lastensa kanssa. Boltonista kotoisin oleva britannianpakistanilainen julkaisi kuvan, jossa hän oli perheineen sonnustautunut kuusen edessä yhtenäiseen jouluasuun.

Hyvän joulun toivotus ei herättänyt läheskään kaikissa nyrkkeilijän seuraajissa joulumieltä, päinvastoin. Khan sai rutkasti kritiiikkiä ja haukkumista siitä, kuinka muslimien pitää viettää joulua. Lisäksi hänen hiustensa väri ei kelvannut kaikille ja myös nyrkkeilytaidoistaan hän sai kuulla irvokkaita kommentteja.

Khanin oli vaikeaa sulattaa ala-arvoista ”palautetta”, joten hän päätti avautua asiasta uudella päivityksellä.

– Olen shokissa siitä vihan määrästä, jota saan Twitterissä ja Instgramissa sen seurauksena, kun toivotan kaikille hyvää joulua ja julkaisen kuvan perheestäni jouluasuissa. Haluan sanoa näille ihmisille, että en välitä paskan vertaa, Khan kirjoitti.

 

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.