2000-luvulla 15 SM-mitalia naisten Superpesiksessä voittanut Pesäkarhut Porista saa jälleen ensi kaudelle jalkeille nimekkään joukkueen. Jokeriosastolta on kuitenkin yksi viime vuosien avainpelaajista poissa, kun nopeakinttuinen Milla Lindström päätti ripustaa piikkarinsa naulaan.

Kaksinkertainen etenijäkuningatar ja nelinkertainen Itä-Länsi-pelaaja Lindström päätti kuitenkin tässä kohdin ”suunnata elämässä eteenpäin kohti uusia ja erilaisia haasteita.” Raahelaisen Pattijoen Urheilijoiden kasvatti ehti edustaa Pesäkarhuja 10 kauden ajan. Lindström päättää uransa 435 tuotuun juoksuun Superpesiksessä, mikä oikeuttaa kaikkien aikojen etenijätilastossa sijalle 15.

– Varmasti olisi ollut lisää unohtumattomia kokemuksia edessä Pesäkarhuissa. Kymmenen vuoden jälkeen on kuitenkin aika suunnata elämässä eteenpäin, kohti uusia ja erilaisia haasteita. Pesäkarhut on ollut iso osa elämääni ja kaikista noista vuosista on jäänyt mieleen monia mahtavia kokemuksia ja pelkkiä positiivisia ajatuksia.

– Vähän haikea on mieli ja ikävä tulee kaikkia joukkueen jäseniä, taustoja ja myös mahtavia kannattajia, joita Pesäkarhuilla on tosi paljon ja jotka ovat olleet matkassa mukana ja tukena. Vuodet ovat tarjonneet isoja tunteita ja olen saanut monia hyviä ystäviä. Toivotan joukkueelle ja seuralle kaikkea hyvää tulevaan vuoteen ja myös pidemmälle tulevaisuuteen, Lindström kiittelee Pesäkarhujen tiedotteessa.