Anthony Joshuan revanssi Andy Ruiz Jr:sta on ollut viime päivät nyrkkeilymaailman puhuttavin aihe. Kaksikko kohtaa tulevana viikonloppuna Saudi-Arabiassa uunituoreella Diriyah Arenalla. Ottelun panoksena ovat Ruizin Joshualta kesäkuussa voittamat IBF- , IBO-, WBA- ja WBO-liittojen raskaan sarjan MM-vyöt. Nyt on aika ratkaista lopullisesti, kuka on raskaan sarjan kuningas.

Ottelua varten rakennettu areena on vastikään valmistunut. Ulkoilma-areena rakentui alle kahdessa kuukaudessa. Huippunäyttävä areena vetää yhteensä 15 000 katsojaa lehtereille ja sen rakentamiseen käytettiin lähes 300 tonnia terästä. Dariyah on Saudi-Arabian ensimmäisten kuninkaiden syntymäkaupunki, joten sitä pidetään ottelun arvolle sopivan arvokkaana paikkana.

Ottelukuntoon valmistuneesta pyhätöstä on julkaistu nyt upeita kuvia.

The Boxing Bulletin

@BoxingBulletin
Ruiz vs Joshua II: First Aerial Shots Of ‘Spectacular’ Diriyah Arena Revealed dlvr.it/RKWxjb

Ottelu on kerännyt laajalti ympäri maailmaa kiinnostusta. Mediatiedot kertovat, että lippuja on ostettu otteluun yhteensä 65 eri maasta.

Joshuan ja Ruiz Jr:n kohtaaminen on nähtävissä 7. joulukuuta Suomessa Viaplayn kautta. Ottelu on ostettavissa Pay-per-view-periaatteella hintaan 49,95€.