Anthony Joshuan revanssi Andy Ruiz Jr:sta on ollut viime päivät nyrkkeilymaailman puhuttavin aihe. Kaksikko kohtaa tulevana viikonloppuna Saudi-Arabiassa uunituoreella Diriyah Arenalla. Ottelun panoksena ovat Ruizin Joshualta kesäkuussa voittamat IBF- , IBO-, WBA- ja WBO-liittojen raskaan sarjan MM-vyöt. Nyt on aika ratkaista lopullisesti, kuka on raskaan sarjan kuningas.

Ottelua varten rakennettu areena on vastikään valmistunut. Ulkoilma-areena rakentui alle kahdessa kuukaudessa. Huippunäyttävä areena vetää yhteensä 15 000 katsojaa lehtereille ja sen rakentamiseen käytettiin lähes 300 tonnia terästä. Dariyah on Saudi-Arabian ensimmäisten kuninkaiden syntymäkaupunki, joten sitä pidetään ottelun arvolle sopivan arvokkaana paikkana.

Ottelukuntoon valmistuneesta pyhätöstä on julkaistu nyt upeita kuvia.

Ottelu on kerännyt laajalti ympäri maailmaa kiinnostusta. Mediatiedot kertovat, että lippuja on ostettu otteluun yhteensä 65 eri maasta.

Joshuan ja Ruiz Jr:n kohtaaminen on nähtävissä 7. joulukuuta Suomessa Viaplayn kautta. Ottelu on ostettavissa Pay-per-view-periaatteella hintaan 49,95€.