Makwan Amirkhani ennakoi tulevaa titteliottelua – ”Matsi kovenee mitä pidemmälle mennään”

© Kuva: Getty Images

Varhain sunnuntaiaamuna Suomen aikaa otellaan mielenkiintoinen UFC:n titteliottelu, kun Makwan Amirkhanin kanssa samassa painoluokassa vapaaottelevat Max Holloway ja Alexander Volkanovski kohtaavat. Hollowayllä on tällä hetkellä luokan mestaruusvyö hallussaan, ja Volkanovski on noussut ykköshaastajaksi.

– Holloway tietää, että tässä ottelussa hän ei pääse helpolla. Volkanovski on kovakuntoinen ja tulee koko ajan päälle. Sanoisin kuitenkin, että ottelun päätyttyä tuomarit katsovat Maxin olleen parempi, Amirkhani puntaroi ennakkoasetelmia peliyhtiö Betsafelle.

Amirkahi siis arvelee, että tyrmäystä ei tulla näkemään.

– Molemmilla on tietysti omat tavoitteensa, mutta uskon, että matsi kovenee mitä pidemmälle mennään. En usko matsin päättyvän nopeasti, koska Max tajuaa, että tämä on urheilun lisäksi myös bisnestä.

Betsafen kertoimissa Holloway on suosikki lukemin 1.58-2.40.

– Voi tulla vähän samanlainen matsi kuin (Anthonyn) Joshua (Andy) ja Ruizin välillä! Paitsi että nyt Ruizin tilalla on vähän kovakuntoisempi kaveri… Holloway on ulottuvampi ja varmasti pyrkii väistelemään Volkanovskin päälletuloja.

Amirkhani taipui New Yorkissa marraskuussa rankingin sijalla 12 olevalle Shane Burgosille tylyin seurauksin. ”Maku” toteaa, että rankingin kärjen tuntumassa kuka tahansa voi voittaa kenet tahansa.

– Kaikki rankingissa olevat ovat kovia jätkiä. Kaikki riippuu siitä, kenen palapelin osaset osuvat sinä iltana parhaiten kohdilleen: Fyysinen kunto, siviilielämän asiat, onko tekeminen iloista vai väkinäistä… New Yorkissa sain itse tuntea, miten iso merkitys on aikaeron vaikutuksella ja tankkauksen onnistumisella. On jumalattomasti asioita, joiden pitää olla juuri sillä hetkellä tiptop.

UFC 245 -otteluilta näkyy suorana Viaplayssa.

Lähde: Betsson Groupin tiedote