Nyrkkeilypromoottori Eddie Hearn paljasti, kuinka meksikolainen Andy Ruiz Jr. valikoitui Anthony Joshuan vastustajaksi kesällä sen jälkeen, kun Jarrell Miller oli kärähtänyt kiellettyjen aineiden käytöstä. Ruiz pääsi Millerin tilalle huippuotteluun, koska oli pistänyt suoraan viestiä Hearnille Instagramin kautta.

– Etsimme uutta vastustajaa ja minulle ei ollut asetettu mitään rajoja vastustajan suhteen, Hearn kertoi.

– Sitten sain huhtikuussa Instagramissa yksityisviestin: ”Ottelen lauantaina. Antakaa minulle sen jälkeen tämä ottelu (Joshua-ottelu), niin taistelen kovempaa kuin yksikään, jota olette miettineet vastustajaksi. Annan teille paremman taistelun ja lyön Anthony Joshuan”, Hearn paljasti viestin sisällön.

– Tällä hän sai huomioni. Sen jälkeen katsoimme, kuinka hän päihitti Alexander Dimitrenkon. Löysin miehen, jolla oli palava halu tehdä historiaa ja tulla ensimmäiseksi meksikolaiseksi raskaansarjan mestariksi.

Ruiz Jr. voitti Joshuan kesäkuun ottelussa seitsemännessä erässä teknisellä tyrmäyksellä, vaikka lähti otteluun massiivisena altavastaajana. Kaksikko kohtaa nyt uusintaottelussa tulevana viikonloppuna Saudi-Arabiassa. Ottelun on povattu olevan raskaansarjan suurin tällä vuosikymmenellä. Siihen on vaikea nimetä tällä kertaa selvää ennakkosuosikkia.

Suomessa kaksikon kohtaaminen on nähtävissä 7. joulukuuta Viaplayn kautta. Ottelu on ostettavissa Pay-per-view-periaatteella hintaan 49,95€.

Lähde: Mirror