Pölkky Kuusamolle loistava vierasvoitto Sveitsissä

© Kuva: Getty Images
Tiistaina Valko-Venäjällä kolmas finaali - Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Pölkky Kuusamo otti makean selvän vierasvoiton tiistai-iltana lentopallon naisten Challenge Cupissa Sveitsin Luganossa. Paikallinen Volley Lugano joutui tunnustamaan pohjoiset vieraat paremmaksi 0-3 (16-25, 15-25, 19-25).

Samainen Volley Lugano pudotti edellisellä kierroksella LP-Vampulan jatkosta ns. kultaisen erän voitollaan Huittisissa.

Toinen osaottelu pelataan Kuusamossa 18.12. klo 18.30. Otteluparin voittaja saa vastaansa voittajan parista RSR Walderdange (Luxemburg) – Beziers VB (Ranska).

Pölkyn vastustaja on Sveitsin liigassa seitsemännellä tilalla voitettuaan neljä yhdeksästä pelistään.

Palomondo Cadempinossa ei kuusamolaiset antaneet missään vaiheessa kotijoukkueelle otetta pelistä. Pölkyn tappo oli 40% ja kotijoukkueen vain 29. Torjunnat menivät suomalaisjoukkueelle peräti 14-2.

Hakkuri Lucia Babic keräsi tehot 17/+12 ja Adeja Lambert 13/+7. Kaksikko torjui yhteensä komeat kymmenen kertaa pisteen arvoisesti. Jessica Kosonen puolestaan teki viime kauden seuraansa vastaan 8/+6 kolmella ässäsyötöllä.

Päävalmentaja Timo Tolvanen:

– Hyvä ja vahva esitys meiltä. Terotin ennakkoon, että vieraskentälle pitää tulla vahvasti heti ryöstämään pisteitä ja hakemaan pisteet kotiin. Keskittyminen pitää olla vahvaa, vaikka ollaankin vieraskentällä ja meteliä riittää. Pysyimme koko ajan kylmän rauhallisena. 14 tojuntapisteeseen olen myös äärimmäisen tyytyväinen. Kokonaisuudessaan tasainen peli, hyökkääminenkin yli 40% ja kaikille onnistumisia. Viimeisessä erässä pikkaisen syöttövirheillä pidimme kaveria hetken mukana. Muuten syöttö teki tuhoja kivasti. Ei tällä vielä sen kummempaa saa, mutta hienosti keskityimme lentopalloon. Hyvin pysyi kontrollissa peli ja tunteet.

Lähde: Lentopalloliiton tiedote

» Seuraa suomalaista huippulentopalloa! Ruudussa jopa 150 ottelua kaudessa!

Tiistaina Valko-Venäjällä kolmas finaali - Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!