Roger Federer paljasti tavoitteensa vuodelle 2020

© Kuva: Getty Images
Tampa Bay ja Columbus pudotuspeleissä vastakkain! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Roger Federer jäi ilman Grand Slam -turnausten voittoja vuonna 2019.  Turnauksista kaksi meni Rafael Nadalin ja kaksi Novak Djokovicin nimiin. Federerin viimeisin voitto on vuoden 2018 Australian avoimista.

Sveitsiläinen aikoo korjata tilanteen ensi kaudella.

– Pelasin mielestäni hyvin ja olin fyysisesti kunnossa, mutta en voittanut isoja turnauksia. Voitin Novakin ATP-finaaleissa ja Rafan Wimbledonissa, mutta se iso voitto jäi minulta puuttumaan. Haluan muuttaa sen, Federer julisti.

– Tennisturnauksista on kiva lähteä voittajana. Aion harjoitella todella kovaa, jotta pääsen tavoitteeseeni. Se on voitto jossain isossa viidestä turnauksesta. Australian avoimet, Ranskan avoimet, Wimbledon, Yhdysvaltain avoimet tai olympialaiset. Tavoitteeni on voittaa mahdollisimman turnausta ja vähintään yksi näistä viidestä. Se olisi mahtavaa, 38-vuotias Federer pohti.

Menneellä kaudella Federer hukkasi Djokovicia vastaan kaksi mestaruuspalloa Wimbledonin finaalissa. Tämä on jäänyt varmasti kaivelemaan lajilegendan mieltä, joka yrittää pitää kilpaveljensä takanaan Grand Slam -voittojen määrässä.

Federeriltä puuttuu palkintokaapista olympiakulta. Neljän vuoden välein järjestettävät kisat ovat ensi vuonna Tokiossa.

Lähde: Express.co.uk

Tampa Bay ja Columbus pudotuspeleissä vastakkain! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!