Salibandyliigan kuukauden pelaajat julkistettiin – Uskomatonta kautta pelaava maalitykki jäi ilman valintaa!

Bayern München aloittaa uuden kauden! Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Miesten Salibandyliigan kuukauden pelaajaksi on valittu TPS-laituri Mikko Hautaniemi. TPS voitti marraskuussa kaikki kolme liigaotteluaan. Isokokoinen Hautaniemi iski kolmessa ottelussa kahdeksan maalia ja antoi kaksi maalisyöttöä.

– Ei ehkä viitsi Sami Johanssonia ihan kuukausi valita. Hän on ollut todella terävä jokaisessa pelissä, miesten maajoukkueen päävalmentaja Petteri Nykky virnistää.

Johansson on maalannut 13 ottelussa jo uskomattomat 40 kertaa.

– TPS:llä oli vähän ”hidas” lähtö kauteen. Koko joukkue on parantanut ja he voittivat kaikki pelinsä marraskuussa. Hautaniemi teki hyvin tehoja ja nosti profiilia selvästi, Nykky jatkaa.

Naisten liigan kuukauden pelaajaksi nostettiin Alisa Pöllänen. Classicin alkukausi oli TPS:n miesten tavoin hankala ja joukkue hävisi viisi ensimmäistä otteluaan. Sen jälkeen kurssi kääntyi voimakkaasti ja voittoja on tullut peräti kuusi putkeen – näistä viisi marraskuussa.

– Alisa Pöllänen on tehnyt comebackin täyteen rosteriin, tuonut leveyttä ja ratkaisuvoimaa ja ollut muutenkin tärkeä tekijä joukkueen kurssinkäännössä, naisten maajoukkueen päävalmentaja Lasse Kurronen kehuu.

Pöllänen pelasi Classicin viidestä marraskuun ottelusta neljä ja iski niissä seitsemän maalia ja antoi yhden maalisyötön. Pölläsen väkevä paluu pelaavaan kokoonpanoon palkittiin myös kisapassilla naisten MM-kisoihin Sveitsiin.

Miesten Divarin kuukauden pelaajaksi valittiin Nurmon Jymyn Hannu Palomäki. Jymy pelasi marraskuussa viisi ottelua, joista kolmesta irtosi voitto ja kahdessa joukkue kärsi niukan maalin tappion. Hyvävireinen Jymy johtaa Divarin runkosarjaa ja Palomäki koko sarjan pistepörssiä. Marraskuun viidessä ottelussa Palomäki nakutteli yhteistehot 6+3.

– Olemme löytäneet hyvän kombinaation hyökkäystriosta Hannu Palomäki–Jose KivipeltoNiko-Arttu Perälä. Siinä on palaset loksahtanut kohdalleen ja Palomäki esiintynyt erityisen vahvasti. Palomäki on kokonaisvaltainen kapteeni, joka johtaa joukkuetta edestä. Hän luottaa itseensä ja joukkueeseen, Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläaho kommentoi.

Lähde: Salibandy.fi

Bayern München aloittaa uuden kauden! Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!