Yllätyspäätös: Tuore Suomen mestari lopettaa uransa!

© Kuva: Getty Images

Ammattinyrkkeilijä Jarkko Ojapalo, 26, on päättänyt lopettaa nyrkkeilyuransa. Ojapalo iski ammattilaisena seitsemän voittoa seitsemästä ottelusta. Hän kruunasi uransa voittamalla alemman raskaansarjan Suomen mestaruuden marraskuun lopussa, kun hän iski pistevoiton kymmeneräisessä SM-titteliottelussa Samuli Kärkkäistä vastaan. 

– Pohjimmaiseksi syyksi nostaisin ajan riittämättömyyden. En kykene panostamaan harjoitteluun nykyisessä elämäntilanteessani vaaditulla tavalla pärjätäkseni tulevissa koitoksissa haluamallani tavalla, Ojapalo sanoo tiedotteessa.

– Mielenkiintoisia urheilullisia haasteita olisi vuodelle 2020 ollut tiedossa niin Juho Haapojan SM-haasteen kuin esimerkiksi pohjoismaisen paremmuuden ratkomisessa Sauerlandin ja Mogens Pallen miehiä vastaan. Ne ovat kuitenkin haasteita, joihin pitäisi pystyä valmistautumaan ammattimaisesti. Tällaisten olosuhteiden puuttuessa en halua tehdä asioita puoliksi tai nousta kehään vajaasti harjoitelleena. Liioin en aio uraani “lypsää” rahastusotteluilla. Itsekunnioitus on tärkeämpi asia, Ojapalo päättää.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.