Alppihiihdon klassikkokisa päättyi skandaaliin: Nuorten maailmanmestari luuli laskeneensa ykköseksi – Sitten tunnettu viuhahtaja Kinsey Wolanski tuli kuviin

© Kuva: Getty Images
Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Tiistaina alppihiihdon maailmancupissa kilpailtiin Schladmingin legendaarinen iltapujottelu. Draamaa kilpailusta ei puuttunut.

Hallitseva nuorten pujottelun maailmanmestari Alex Vinatzer luuli jo juhlivansa johtoasemaa, mutta ilo jäi lyhyeksi. Kobe Bryant -kylttiä kantanut viuhahtaja Kinsey Wolanski ryntäsi paikalle, ohitti maaliviivan ennen Vinatzeria ja pysäytti kellon.

Vinatzer tuuletti kärkiaikaansa riehakkaasti. Pettymys oli kuitenkin kova, kun ajanottoa alettiin tarkistaa. Lopputuloksissa Vinatzer oli lopulta vasta kuudes. Voittajaksi nousi Norjan Henrik Kristoffersen.

Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!