Kansainvälinen yleisurheiluliitto (WA) siirsi yleisurheilun MM-hallit vuoteen 2021. MM-hallit piti järjestää Kiinan Najingissa 13.-15. maaliskuuta. Kisat siirretään Kiinassa riehuva koronaviruksen takia.

WA ei ilmoittanut ajankohtaa ensi vuoden MM-halleille, mutta haluaa, että ne järjestetään Kiinan Nanjingissa. Päätös tarkoittaa, että talven 2021 kilpailuohjelmassa on EM- ja MM-hallit.

Kansainvälinen yleisurheiluliitto teki päätöksen kuultuaan omia asiantuntijoitaan, jotka puolestaan ovat olleet yhteydessä Maailman terveysjärjestön WHO:n kanssa.

WA mietti toisena vaihtoehtona kisojen siirtämistä Nanjingistä muulla. Järjestö kiitti kaupunkeja, jotka olivat tarjoutuneet järjestämään kisat vielä kuluvan talven aikana, mutta WA totesi, ettei lähde siirtämään kisoja, koska koronavirus on levinnyt myös Kiinan ulkopuolelle, joten on olemassa riski, että se saattaisi pakottaa myöhäistämään kisojen alkuperäistä ajankohtaa.