Makwan Amirkhani povaa Conor McGregorille sähäkkää paluuta: ”Vastustaja sopii tyyliltään Conorille täydellisesti”

© Kuva: Getty Images

Conor McGregorin kauan odotettu paluu vapaaottelukehään tapahtuu tulevana viikonloppuna DonaldCowboyCerronea vastaan. Pyysimme Suomen MMA:n ykköspyssyä Makwan Amirkhania ennakoimaan tulevia tapahtumia.

Amirkhanin arvio Conor McGregorista:

– Conor ei ole päässyt kaikkein rakkaimman asian eli virallisen häkkiottelun pariin todella pitkään aikaan, ja hänellä on valtava määrä energiaa purettavana. Vaikea lähihistoria lajin parissa nostaa Conorin kierroksia entisestään. Mikä parasta, tämä vastustaja sopii tyyliltään Conorille täydellisesti.

– Voin sanoa, että kukaan ei tiedä, kuinka kovaa Conor lyö takakädellä ennen kuin se osuu suhun ekan kerran. Tämä tulee myös Cowboylle isona shokkina.

– Moni pelkää, että massiivinen lataus ja energia purkautuvat ylilatauksena ja hölmöilynä. Mutta kun Conor pääsee häkkiin, niin kaikki negatiiviset asiat hänen päässä poistuvat. Fanien, vihaajien, ihan kaikkien fokus on lajissa eli hänen suorituksessaan urheilussa.

– Conorilla on ollut pitkään hyvä fiilis ja hän on päässyt valmistautumaan huolella tähän otteluun. Kroppa ja mieli on levännyt, joten mies on 100-prosenttisesti valmis.

– Conor vie matsin toisessa erässä teknisellä tyrmäyksellä. Ensimmäinen eräkään ei ole mahdoton, mutta kai hän haluaa edes yhden erän nauttia Makwan nauraa.

Amirkhanin arvio Donald ”Cowboy” Cerronesta:

– En mä tätä kaveria aliarvioi. Se on valmis ottamaan matsia ihan ketä vastaan vaan ja on valmis myös tähän otteluun. Vyöllä on monia kovia matseja, ja Cowboyn pystyottelu on vaarallinen.

– Kaverilta lähtee lyönnit ja potkut. Hihassa on monia hyviä yhdistelmiä ja uskon, että Cowboyn kunto riittää. Se tietää, että sitä aliarvioidaan ja tulee varmasti antamaan ihan kaikkensa.

– Cowboy on perheellinen mies, mikä on taannut hänelle rauhan harjoitella ja keskittyä kunnolla. Hän ei taistele vain itsensä takia, ja sellainen mies on erittäin vaarallinen.
Kaveri tekee tästä matsista ennätysrahat, joten hän on varmasti ihan tyytyväinen, kävi matsissa miten vain. Voitto maistuu, mutta maistuu kyllä tuo rahakin.

Lähde: Betsson Groupin tiedote

Conor McGregorin paluuottelu on nähtävissä Suomen aikaa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Viaplayssä Pay-Per-View -periaatteella.