Novak Djokovic eteni tyylillä välieriin Australian avoimissa – herkistyi puhuessaan ystävänsä Kobe Bryantin kohtalosta

© Kuva: Getty Images

Australian avointen suurin voittajasuosikki, Novak Djokovic, otti paikkansa turnauksen välieristä tyylikkäällä voitolla. Kanadan Milos Raonic taipui serbitähden käsittelyssä suoraan kolmessa erässä lukemin 6–4, 6–3, 7–6 (7–1).

Ottelun jälkeen Djokovicilta nähtiin upea ele sunnuntaina traagisesti helikopterionnettomuudessa menehtynyttä Kobe Bryantia kohtaan. Djokovicin paidassa luki sydämen kera koripallolegendan nimikirjaimet ”KB” sekä Los Angeles Lakersissa jäädytetyt pelinumerot 24 ja 8.

John McEnroen vetämässä kenttähaastattelussa Djokovicin oli vaikea kommentoida ystävänsä poismenoa.

– En tiedä, mitä voisimme sanoa. Hän oli yksi kaikkien aikojen urheilijoista. Hän inspiroi minua ja monia, monia ihmisiä maailmassa. Minulla oli ystävyyssuhde häneen viimeisen kymmenen vuoden ajan. Kun tarvitsin neuvoja tai tukea, hänellä oli aikaa minulle. Hän oli mentorini ja ystäväni, joten oli sydäntäsärkevää kuulla, mitä hänelle ja hänen tyttärelleen oli tapahtunut, Djokovic sai sanottua ennen kuin liikuttui siinä määrin, ettei pystynyt enää puhumaan.

Välierissä Djokovic kohtaa Roger Federerin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.