Seksuaalisesti hyväksikäytetty ruotsalainen supertähti alkoholisoitui ja muutti metsän keskelle mökkiin – Ollut neljä kuukautta raittiina: ”Nautin täällä olemisesta”

© Kuva: Getty Images
Raveissa kohteena Östersundin sunnuntairavit! Käytä tipsit hyväksesi ja lunasta talletusbonus!

Entinen korkeushypyn maailmanmetari Patrik Sjöberg kertoi aiemmin Expressin haastattelussa muuttaneensa Göteborgista mökkiin Örnsköldsvikiin. Hän paljasti syyn olevan paha alkoholismi ja sen myötä tarve totaaliseen elämänmuutokseen.

– En ole metsässä asumisen kannattaja, mutta nautin täällä olemisesta. Täällä on erittäin hiljaista ja rentouttavaa, hän kertoi.

Ruotsin TV4:n aamuohjelmassa vieraillut Sjöberg kertoo olleensa nyt jo neljä kuukautta raittiina. Hän ei kuitenkaan lupaa olla loppuelämäänsä ilman alkoholia.

– Haluan asioiden menevän minun ehdoillani. Että asenteeni juomiseen on terve.

Sjöberg sanoo, että on viimeksi onnistunut olemaan teininä yli kaksi viikkoa juomatta. Hän saa tällä hetkellä lääkäreiltä ja psykologeilta apua pysyäkseen raittiina.

– Göteborgissa oli aina on joku, jolla on juhlat. Täällä ei ole vastaavaa sosiaalista juomista.

Sjöverg on jo aiemmin kertonut, että hänen ongelmansa alkoivat jo nuorena. Hänen isäpuolensa ja valmentajansa Viljo Nousiainen tiedetään käyttäneen häntä säännöllisesti seksuaalisesti hyväksi. Nousiainen kuoli vuonna 1999.

Raveissa kohteena Östersundin sunnuntairavit! Käytä tipsit hyväksesi ja lunasta talletusbonus!