Tässä ovat Australian avointen miesten kaksinpelin puolivälieräparit

© Kuva: Getty Images

Australian avoimet ovat edenneet puolivälierävaiheeseen. Miesten kaksinpelissä kahdeksan parhaan joukkoon on yltänyt pari yllättäjää, kun esimerkiksi Tennys Sandgren taistelee vielä menestyksestä. Hän on kärkikahdeksikosta ainoa sijoittamaton pelaaja. Jenkin ATP-rankingsijoitus on tasan sata.

Sijoitetuista pelaajista isoimmalla numerolla on vielä mukana Kanadan Milos Raonic. Hänet on sijoitettu turnauksen 32:nneksi. Turnauksen kaikki isoimmat suosikit ovat vielä Daniil Medvedeviä lukuunottamatta mukana. Hallitseva mestari on Serbian tähtipelaaja Novak Djokovic.

Puolivälieräparit ovat:

Rafael Nadal – Dominic Thiem

Stan Wawrinka – Alexander Zverev

Tennys Sandgren – Roger Federer

Milos Raonic – Novak Djokovic