Uskomaton kamppailu! Jalkavamman kanssa taistellut Roger Federer selvitti vastustajan seitsemän ottelupalloa!

© Kuva: Getty Images

Yhdysvaltain Tennys Sandgren ja sveitsiläislegenda Roger Federer järjestivät melkoiset tennisbileet Melbournessa Australian avointen puolivälierissä. Viisieräinen kamppailu venyi 3,5 tuntiseksi.

Sandgrenilla oli neljännessä erässä tilanteessa 5-4 peräti kolme ottelupalloa, jotka Federer selvitti kaikki. Erä venyi tiebreakiin, jossa jenkkiyllättäjällä oli jälleen elämänsä tilaisuus edetä turnauksessa neljän parhaan pelaajan joukkoon. Hän ei onnistunut katkaisemaan ottelua kuitenkaan neljällä ottelupallollaan.

Federerin taistelua voi pitää uskomattomana, sillä hän pelasi selvästi häiritsevän jalkavamman kanssa. 38-vuotias ikoni ei kuitenkaan koskaan luovuta ottelua. Federer piti kolmannessa erässä pienen lääkintäpaussin, jonka jälkeen hän piristyi. Miehen ykkössyöttö palasi suvantovaiheen jälkeen normaalille tasolle ja hän alkoi kääntämään ottelua.

Trillerimäinen kamppailu meni Federerille erin 3-6, 6-2, 6-2, 6-7 (8-10), 3-6. Federer kohtaa välierissä voittajan ottelusta Milos RaonicNovak Djokovic.