Suomalaispari eteni hienosti neljännesvälieriin beach volleyn World Tourilla

Lehtonen jatkaa LEKA Volleyssä
© Kuva: Getty Images

Jyrki Nurminen ja Santeri Sirén selviytyivät hienosti lauantaina pelattaviin neljännesvälieriin beach volleyn maailmankiertueen, World Tourin kahden tähden turnauksessa Phnom Penhissä, Kambodžassa.

Avausottelussaan perjantaina turnauksen yhdeksänneksi sijoitetut Nurminen ja Sirén hävisivät Kanadan parille Aaron Nusbaum/Michael Plantinga (16.) niukasti 1-2 (20-22, 21-15, 12-15). Toisessa ottelussa tuli kuitenkin selkeä 2-0 (21-14, 21-10) -voitto Thaimaan parista Surin Jongklang/Adisorn Khaolumtarn (4.).

Lauantaina klo 5.50 Suomen aikaa Nurminen ja Sirén kohtaavat neljännesvälierissä venäläisparin Aleksandr Kramarenko/Maksim Hudjakov (18.).
Nurminen ja Sirén kertoivat perjantain pelien ratkaisupaikoista.

– Ensimmäinen peli kanadalaisia vastaan aloitettiin hyvin ja johdettiin jo 11-6. Mitään ongelmia ei alussa ollut. Sitten he ottivat viiden pisteen putken ja meidän hyvä otteemme erästä katosi. Erän loppu oli tasaista. Oli meillä siinäkin vielä paikkoja, mutta kanadalaiset saivat ne käännettyä jatkopalloilla.

– Toinen erä voitettiin aika selkeästi, ja pelattiin ihan normaalia peliä. Kolmas erä oli tiukkaa. Tilanteessa 11-11 vastustaja repäisi tarvittavan eron puolustuksilla.

– Toiseen peliin parannettiin merkittävästi. Vastaanotto saatiin paljon paremmaksi verrattuna ensimmäiseen peliin ja syöttö puri myös paremmin.

– Oli ihan erilaista pelata kuin päivällä, ei ollut läheskään niin kuuma. Oli aika optimaaliset olosuhteet.

– Huomenna Venäjää vastaan koitetaan vähän vielä parantaa tuosta, niin meillä on ihan hyvät mahdollisuudet voittoon ja mennä jatkoon.

Lähde: Lentopalloliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.