Nuorten alppihiihdon MM-joukkueeseen valittu rovaniemeläinen Turo Torvinen nousi tuplasti podiumille viikonloppuna pujottelun FIS-kilpailuissa Ruotsin Lyckselessä. Torvinen sijoittui ensimmäisenä kilpailupäivänä 4:nneksi ja toisena kilpailupäivänä paransi sijoitustaan tullen kilpailun kolmanneksi.

– Ensimmäinen lasku oli omalta osalta heikkoa suorittamista. Toisella kierroksella kuitenkin löytyi parempi vaihde ja voin olla hyvällä fiiliksellä kilpailusta. Nyt pääsee muutamaksi päiväksi kotiin ja sitten matka jatkuukin kohti Narvikia, sanoo Torvinen.

Torvinen jäi ensimmäisessä kilpailussa kärjestä 1.29 sekuntia Ruotsin Anthon Cassmanin pitäen kärkiaikaa 1:31.80 ja toisessa kilpailussa Torvinen jäi 0.92 sekuntia kärjestä jälleen Cassmanin pujotellen voittoon ajassa 1:28.04.

Lähde: Ski Sport Finlandin tiedote