Poliisi on ratsannut Venäjän maajoukkueen oleskelupaikan ampumahiihdon MM-kilpailuissa Anterselvassa Italiassa.

Iskun kohteena oli maailmanmestari Aleksandr Loginovin ja hänen henkilökohtaisen valmentajansa Aleksandr Kasprovitsin majapaikka.

– Minä ja Jevgeni Garanitsev heräsimme kuuden aikaan, kun he yrittivät murtautua oven läpi. He käskivät meidän istua hiljaa alushousuissamme. He olivat kiinnostuneita vain minun asioistani, norjalainen VG kertoo Loginovin kommentoineen tapausta venäläisellä Match TV:lle.

Poliisi oli takavarikoinut ratsiassa Loginovin tietokoneen, puhelimen ja muita henkilökohtaisia tavaroita.

– Poliisi tuli hotelliimme aamulla kello 5.50. Tilamme käytiin läpi Kansainvälisen ampumahiihtoliiton IBU:n edustajan pyynnöstä, Venäjän ampumahiihtoliiton johtaja Vladimir Dratshev vahvisti medialle.