Tennis: Maria Sharapovan ura ohi

© Kuva: Getty Images

Uransa aikana viisi kertaa Grand Slam -turnauksen nimiinsä vienyt tennistähti Maria Sharapova on päättänyt lopettaa uransa. Hän tiedotti päätöksestään keskiviikkona Vanity Fair -lehdessä kirjoittamassaan esseessä.

– Kun annoin tennikselle elämäni, tennis antoi minulle elämän. Kaipaan sitä joka päivä. Kaipaan päivittäisiä rutiineja ja harjoituksia. Tennis näytti minulle maailman, ja se näytti mistä minut oli tehty, entinen maailmanlistan ykkönen kirjoitti.

– Kun katson nyt taaksepäin, ymmärrän tenniksen olleen minun vuoreni. Polkuni on ollut vuorattu laaksoilla ja kiertoteillä, mutta näkymät huipulta ovat olleet uskomattomia. Tennis, sanon nyt hyvästit.

32-vuotias venäläinen voitti Grand Slamien lisäksi uransa aikana olympiahopeaa ja 36 WTA-turnausta. Hänen GS-voittonsa tulivat vuosina 2004-2014. Viime vuodet olivat hänen urallaan vaikeaa aikaa. Ensin hän joutui kilpailukieltoon, kun dopingtestissä löytyi merkkejä meldonium-lääkeaineesta vuonna 2016. Sharapova kärsi viime kausina paljon loukkaantumisista, mitkä veivät naisen pelaamisesta parhaan terän.


Dallas Stars voittoon – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksen tuplana.
3. Lyö 1€ veto Dallas Starsin voitosta ja saat 50.00 jättikertoimen!