Dopingpommi: Rion olympiavoittaja pitkään kilpailukieltoon!

© Kuva: Getty Images
Arsenal ja Liverpool tarjoavat viihdettä pikkulauantaille! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Rion olympialaisissa neljä vuotta sitten kultaan 3000 metrin esteissä juossut Ruth Jebet on kärähtänyt dopingista. 23-vuotias Bahrainia edustava kenialainen on käyttänyt epoa, kertoo yleisurheilun etiikkaa valvova Atheltics Integrity Unit eli AIU.

Jebet antoi positiivisen dopingnäytteen loppuvuodesta 2017. Hänen väliaikainen kilpailukieltonsa starttasi helmikuussa 2018. Nyt hänet on asetettu viralliseen neljän vuoden kilpailukieltoon. Tämä tarkoittaa sitä, että häntä ei nähdä kilparadoilla ennen helmikuuta 2022.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!

Arsenal ja Liverpool tarjoavat viihdettä pikkulauantaille! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!