Koronavirustilanteen vuoksi keväältä 2020 jouduttiin perumaan useat pohjoismaisten lajien kilpailuviikonloput. Tältä keväältä peruttujen kilpailujen listalla olivat muun muassa Hopeasompa-kilpailut Taivalkoskella sekä Nuorten SM-hiihdot Jyväskylässä.

Taivalkoskelle myönnetyt Hopeasompa-loppukilpailut siirtyvät sekä maastohiihdon että mäkihypyn ja yhdistetyn osalta kaudelle 2020-2021. Järjestämisvastuut siirtyvät näin ollen vuodella eteenpäin ja vuoden 2022 maastohiihdon Hopeasompa-finaalit järjestävät Ikaalisten Urheilijat ja Jämin Jänne. Mäkihypyn ja yhdistetyn osalta vuoden 2022 Hopeasompa-loppukilpailut ovat vielä avoimessa haussa.

Tältä kaudelta perutut nuorten SM-hiihdot Jyväskylässä siirtyvät kaudelle 2020-2021. Jyväskylässä kilpaillaan 2.-3. tammikuuta. Nuorten SM-mitaleista kilpaillaan ensi kaudella myös Vuokatissa ja Keuruulla.

Veteraanien SM-hiihdot oli tarkoitus järjestää Valkealassa alkavana viikonloppuna, mutta muiden kilpailujen tapaan tapahtuma jouduttiin perumaan. Veteraanien SM-kilpailut järjestetään Valkealassa ensi vuonna. Veteraanien pitkän matkan Suomen mestaruudet ratkotaan Pogostan Hiihdon yhteydessä vuoden päästä maaliskuussa.
Kilpailuviikonloppujen tarkemmat päivämäärät ilmoitetaan myöhemmin lopullisten kilpailukalenterien valmistuttua.

Lähde: Hiihtoliiton tiedote