Kaksi upeaa lentopallouraa tuli päätöksen tällä viikolla, kun koronavirus katkaisi kotimaisen lentopallokauden ennen aikojaan. VaLePa tiedotti viimeisen ottelunsa jälkeen, että maajoukkuekonkarit Olli Kunnari ja Mikko Oivanen jättävät pelinkentät.

Kaksikko tulee saamaan tulevaisuudessa vielä kunnon jäähyväiset, sillä perjantaina viimeiseksi jääneessä ottelussa ei ollut yleisöä lainkaan.

– Olli Kunnarin ja Mikko Oivasen Lentopalloura päättyi (perjantaina) kauden viimeisessä pelissä Hurrikaania vastaan. Suunnitelmissa oli päättää kausi niin, että nämä kaksi maailmanluokan pelaajaa saa arvoisensa kunnian suuren yleisön edessä. Kohtalo puuttui peliin.

– VaLePa järjestää kesällä heti, kun se on mahdollista, Onemoretime -ottelun, jossa Olli ja Mikko ovat mukana. Pelin ajankohta ja pelaajat ratkeavat myöhemmin, mutta joka tapauksessa tulee hieno tapahtuma, jossa nämä kaksi upeaa pelaajaa saavat päättää uransa ansaitsemallaan tavalla. Olli ja Mikon myötä poistuu käsittämätön määrä lentopallo-osaamista. Ei ainoastaan taitoa, tekniikkaa ja voimaa, vaan valtava määrä sitoutumista, tietoa lajista ja urheilijan elämästä, seura ylisti päivityksessään.

38-vuotias Kunnari pelasi Suomen A-maajoukkueessa yhteensä 251 ottelua, mikä on kaikkien aikojen tilastokasi. 33-vuotiaalle Oivaselle kertyi maaotteluita myös komeat 214.