Nyrkkeilyn ylemmän keskisarjan WBO-liiton hallitseva mestari Billy Joe Saunders on menettänyt nyrkkeilylisenssinsä puheistaan sosiaalisessa mediassa

Brittinyrkkeilijä julkaisi sometilillään mauttoman videon, jossa hän hakkasi nyrkkeilysäkkiä samalla selostaen, kuinka miehet voivat selvitä kotikaranteenista, jos vaimo alkaa länkyttää. Saunders esitteli esimerkiksi, kuinka ”lyödä häntä leukaan”.

Videosta nousi välittömästi suuri kohu ja Saunders sai voimakasta kritiikkiä. Ottelijan promoottori Barry Hearn moitti suojattiaan kovin sanoin.

– Minua oksetti. Video oli niin idioottimainen ja turhauttava, koska tunnen Billyn hyvin. Hän on hyvä tyyppi ja hänellä on hyvä sydän, mutta ajoittain hän tekee todella typeriä asioita. Ei tuollaista voi hyväksyä, Hearn sanoi Guardianin mukaan.

Saunders pahoittelikin tekoaan Twitter-tilillään.

– En ikinä hyväksyisi perheväkivaltaa ja jos näkisin miehen koskevan naiseen, hakkaisin hänet itse palasiksi. Pyydän anteeksi, jos loukkasin ketään naista, Saunders kirjoitti.

Nyrkkeilijä kertoi myös tekevänsä 25 000 punnan suuruisen lahjoituksen perheväkivallan vastaiseen työhön.

Steakbake

@GreggsDriveThru
Boxer Billy Joe Saunders explaining how to knock your wife/girlfriend out if she's moaning at you during self isolation.
#coronalockdownuk #StayAtHomeAndStaySafe