Kroatian maajoukkuepelaaja hyvästeli Pölkky Kuusamon

© Kuva: Getty Images

Naisten Mestaruusliigassa pelaavan Pölkky Kuusamon libero, Nikolina Bozicevic, jätti seuralleen hyvästit sosiaalisen median välityksellä. Kroatin maajoukkuepelaajan sanoista päätellen häntä ei nähdä Kuusamossa ensi kaudella. Häntä myös selvästi harmittaa kauden päättyminen ennen aikojaan.

– Tulimme siihen pisteeseen, jossa valitettavasti jouduimme päättämään uskomattoman matkamme. Surun ja vihan sekoitus otti minusta aluksi vallan, kunnes tajusin, että tämä ei ole unta, vaan meidän täytyy todella lopettaa pelaaminen ja mennä kotiin. Tiedän, että on paljon ihmisiä, jotka eivät välttämättä ymmärrä, kuinka kivulias asia tämä meille on. Vietimme kaikki päivät yhdessä ja taistelimme tiemme siihen, että olimme paras joukkue Suomessa. Tunteille, joita käymme läpi, ei löydy sanoja. En edes yritä löytää niitä.

– Vaikka tulin tänne ilman odotuksia, olen ällistynyt ihmisten persoonista täällä. Olen kiitollinen, että sain olla osa tätä kaunista palapeliä. Siltä minusta tuntui. Sovimme täydellisesti yhteen. En tule koskaan unohtamaan, kuinka paljon tunteita te herätitte minussa. Vaikka tarina päättyi näin, olen sisimmässäni onnellinen ja ylpeä, että olen osa perhettä. Kiitos kaikesta!, Bozicevic kirjoitti.

» Seuraa suomalaista huippulentopalloa! Ruudussa jopa 150 ottelua kaudessa!