Kun pahuudella ei ole rajoja! Koronavirushuijaukset yleistyneet huimasti – Urheilutähteä yritettiin jekuttaa jo toistamiseen: ”Olin jo siirtämässä rahaa”

© Kuva: Getty Images

Naistenniksen maailmanlistan 32. sijalla olevalta Svetlana Kuznetsovalta yritettiin huijata härskillä tavalla rahaa.

Venäläinen kertoi Instagram-tilillään tapauksesta.

– Rakkaat ystäväni! Tämä viesti on suunnattu ainakin pääosin urheilijoille. Olen nyt saanut toisen viestin, jossa minua pyydettiin siirtämään rahaa. Sain tuntemattomasta numerosta viestin, missä on kuva useista huippu-urheilijoista, ja siinä sanotaan, että lainaa minulle rahaa nyt ja maksan kaiken kyllä takaisin.

– Tänään sain viestin, joka tuli mukamas Yevgeny Kafelnikovilta. Viestissä luki “En ole itse vielä Moskovassa ja sukulaiseni tarvitsevat rahaa voidakseen mennä karanteeniin. Voisitko laittaa minulle 50 000 ruplaa (noin 581 euroa)?. Olin jo siirtämässä rahaa, mutta sitten kysyin häneltä pari kysymystä ja tajusin, etten viestittele Yevgenyn kanssa.

Kuznetsova lisäsi myös videon, jossa häneltä otetaan koronavirusnäyte.