Ohhoh! Ruotsin maastohiihtomaajoukkueessa muhii valtava skandaali – ”Hiihtäjien on pakko jättää joukkue”

© Kuva: Getty Images

Ruotsin hiihtomaajoukkueessa muhii valtava kriisi, Expressen uutisoi.

Huippuhiihtäjä Stina Nilsson kertoi jo aiemmin vaihtavansa lajia ampumahiihtoon ja lehden mukaan lisää on tulossa.

Maajoukkueesta on Expressenin mukaan lähdössä kaksi valmentajaa, ja muutama hiihtäjä harkitsee lopettavansa maajoukkueessa. Hiihtäjät ovat erityisen tyytymättömiä voimaharjoitteluun ja ilmapiiriin maajoukkueessa.

– Olemme epäonnistuneet, jos hiihtäjien on pakko jättää maajoukkue. Heidän tyytymättömyys täytyy ottaa vakavasti ja saada joukkueesta taas yhtenäinen. Muuten kaikki voi hävitä maan tasalle. Sponsorit, talous ja muut, lopulta myös itse urheilijat kärsivät, lähde kertoo lehdelle.