OrPo jatkaa tutussa valmennuksessa

© Kuva: Getty Images

Lentopallon naisten Mestaruusliigassa pelaava OrPo jatkaa tutussa valmennuksessa myös ensi kaudella. Päävalmentaja Sotiris Gkotsis ja kakkosvalmentaja Nikolaos Gitzekos jatkavat hyvin toiminutta valmennustyötään, seura tiedotti tällä viikolla Facebook-tilillään.

OrPo-leirissä ollaan etenkin tyytyväisiä, kuinka valmennus pystyi käsittelemään joukkueen lukuisat loukkaantumiset.

Gkotsis on luonnollisesti mielissään jatkosopimuksesta.

– Ensinnäkin olen onnellinen saadessani jatkaa työskentelyä Orpossa kolmannen kauden. Pidän suomalaisesta lentopallosta sekä työskentelystä sen parissa. Tämä paikka tuntuu kuin kodilta minulle. Päätös jatkaa Orpossa oli helppo, koska yhteistyömme seuran kanssa on sujunut loistavasti. Tulevalla kaudella haluamme jatkaa työtämme samalla filosofialla kuin tähänkin asti. Haluamme tehdä kilpailukykyisen joukkueen jatkamalla nykyisten pelaajiemme kehitystyötä ja lisäämällä muutaman uuden pelaajan joukkueeseen, valmentaja kertoi tiedotteessa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.