Ravit
Eskilstuna
Tiistai 31.03. klo 20:30

Eskilstunan tiistairaveista nostan esille kaksi mielenkiintoista tipsihevosta. in hevosurheilupuolelta löytyy näinä petsiköyhinä aikoina kaikki Ruotsin ravit ja tarjolla on laaja valikoima eri pelimuotoja kaikkiin lähtöihin.

Lähtö 4: #4 Magical Princess

Kolmevuotiaitten vähäväkisessä, mutta mukavatasoisessa koitoksessa selkeäksi suosikikseni nousee Jorma Kontion rattaille saava Pekka Korven valmennettava Magical Princess. Lupaava tamma avasi uransa laukkastartilla, mutta tammikuun lopussa Solvallassa tamma oli jo kovalla tasolla. Se hävisi keulajuoksun jälkeen huippulupaavalle Selected Newsille loppusuoran taistossa, mutta esityksessä ei ole 13-vauhtisine kirikierroksineen mitään hävettävää – varsinkin kun tiistaina ei vastaavanlaisia hevosia ole vastassa. Viimeksi Magical Princess voitti keulasta täysin pystyyn korviaan pyöritellen. Kovaa avaava tamma ottanee keulat, josta se on lähellä voittoa, jos mitään odottamatonta ei tapahdu.

Lähtö 9: #5 Twinkle Face

64-pelin päättävä 2640 metrin ryhmä on muuten selväpiirteisen kierroksen hankalampiin kuuluva lähtö ja ainakin 64-pelin alustavassa pelijakaumassa on väkivahva Twinkle Face turhan unohdettu – ehkäpä viime kisan laukkailun vuoksi. Kiinnostavaksi hevosen tässä tekee helmikuun lopussa Jägersrossa juostu saman matkan lähtö, jossa Kim Erikssonin voimatamma jäi johtavan rinnalle ilman vetoapua jo muutama sata metriä juostuna. Siitä se söi keulahevosen selityksittä ja hyvästeli muutkin vastustajat loppusuoralla. Twinkle Face menee matkan hyvin, eikä moiti vaativampaakaan juoksupaikkaa. Se on tässä alustavasti maistuva sijapelikohde.

LUNASTA TARJOUS

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS