© Kuva: Getty Images

Ravit: Keskiviikon V86 Solvallassa ja Åbyssa

Ravit
Xpress V86
Keskiviikko 25.03. klo 21:30

Tiistain ravitipsit sisälsivät yhden onnistumisen, kun ensimmäinen vihje Västerbo Burberry lipui lähdössään kolmanneksi ja kiinteä sijakerroin palkitsi osuman kertoimella 3,00. Voittokamppailu valjakolla jäi kokematta kuskin epäröinnin vuoksi matkan varrella.

Keskiviikkona kilpaillaan V86 -pelin merkeissä Solvallan ja Åbyn radoilla. Klo 21:30 alkavat pelilähdöt juostaan kahdella radalla tiiviissä tahdissa, mikä tekee lähtöjen seuraamisesta mukavan nopeaa. Keskiviikon haastavista lähdöistä löytyy muutama nosto pelinälkäisille. Yksittäisten lähtöjen pelit on helppoa tehdä NordicBetin hevosurheiluosastolla – sieltä löytyy pelimuotoja joka makuun.

V86-3 (Åby, lähtö 7): #11 Global Agreement

Peter Untersteinerin käsistä kilpaileva Global Agreement on todella lahjakas neljävuotias, joka on voittanut neljästä startistaan kolme. Ainoa epäonnistuminen tuli tammikuussa Axevallassa, jossa ruuna kompuroi johtoasemassa laukalle. Puolitoista viikkoa sitten Halmstadissa tuloksena oli lyhyellä matkalla keulavoitto vakuuttavalla tyylillä. Tällä kertaa matkana on keskipitkä 2640 metriä ja lähtöpaikka takarivistä. Valjakko vaikuttaa sekä nopealta että kestävältä, ja parista hyvästä vastustajasta huolimatta tälle menijälle kehtaa antaa voittajapeliin suositusta.

V86-4 (Solvalla, Lähtö 8): #10 I.T. Inventor

I.T. Inventor on noussut kevään korvalla hienoon kuntoon. Viimeksi Axevallassa se teki todella sitkeän ja pitkän kirin, jota auttoi hyvin vetävä selkä. Viimeisessä kaarteessa oli aika jättää selkähevoselle hyvästit ja ruuna lipui vastustamattomasti voittoon. Rattaille hyppäävä Elias Strandberg ei ole kuskina kokeneimmasta päästä, mutta ajaa hyvällä statistiikalla ja pärjää kyllä Solvallan kirkkaissa valoissa. Lisäksi hevonen on kuljettajalleen jo ennestään tuttu. I.T. Inventorilta riisutaan tähän starttiin kaikki kengät pois, mikä voi antaa vielä lisäpontta menoon. 86-pelissä aamun pelijakaumassa ruuna on vasta neljänneksi eniten pelattu, joten sitä voi suositella sijapeliin ja rohkeimmat voivat ostella voittajaakin.

V86-7 (Åby, Lähtö 9): #1 Global Takeover

Åbyn päätöslähdön lyhyestä ryhmäajosta löytyy mielenkiintoinen yllättäjäkandidaatti. Global Takeover on jäänyt lähdössä melko unohdetuksi, mutta kokeneella ruunalla voisi olla pikkusaumat totosijoille. Maili on nimittäin tämän menijän ehdottomasti paras matka ja ykkösradalta joutuisa lähtijä saanee lisäksi suotuisat asemat kisaan. Global Takeoverilla on maililta hyvät esitykset alkukaudesta sekä keulajuoksulla että johtavan rinnalta. Ruuna ei todellakaan kuulu lähdön kuumimpien suosikkien joukkoon, mutta hyvin maksavana skrellinä sitä voi sijapeliin hieman suositella.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.