Ravit
Solvalla
Perjantai 27.03. klo 20:30

Eilen ravitipsien menestys tyssäsi laukkoihin, mutta tänään jatketaan ravaamista Solvallan illassa ja laitetaan uutta matoa koukkuun. Illaksi on kaksi tipsiä, jotka sopivat parhaiten sijapeliin – eli sijoittumaan kolmen parhaan joukkoon. in hevosurheiluosastolla pääset pelaamaan kaikkia pelimuotoja joka lähtöön.

Lähtö 5: #1 Camelita

Vähän tienanneiden lämminveristen lyhyt ryhmäajo ei nouse tasoltaan mitenkään kovatasoiseksi – koolla on tusinan verran pikkujuoksijoita. Ykkösradalta starttaava Camelita on alkanut tänä vuonna saada juonen päästä kiinni ja viime esitykset ovat olleet mukavansorttisia. Ei kyseessä mikään ikäluokkahevonen tietenkään ole, mutta kelpo kilpahevonen kuitenkin. Se saanee tässä lähdössä helpon reissun hyvältä paikalta ja pystyy lopussa nousemaan korkealle. Camelitaa voi läimäistä ainakin sijapeliin.

Lähtö 6: #3 Charles Du Sud

Maxime Maraisin käsistä starttaava Charles Du Sud on hyväluokkainen peli ja tauolta valmentajan ajamana se on hieman turhan unohdettu tässä melko tavallisessa iltaravilähdössä. Nelivuotias ruuna starttasi loppuvuodesta kolmesti ja oli kahdessa ensimmäisessä startissa todella hyvä – etenkin marraskuisessa Solvallan keulavoitossa, jolloin puikoissa oli Erik Adielsson. Ruuna hallitsi tapahtumia mielin määrin 14-vauhtisen kirikierroksen aikana. Edellisten esitysten perusteella Charles Du Sud pystyy olemaan heti tauolta hyvässä iskussa ja jos valmentaja onnistuu kuskin tehtävässä, menestystä voisi odottaa. Tipsataan tähänkin sijapeliä.

LUNASTA TARJOUS

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS