Ravit
Solvalla
Lauantai 28.03. klo 17:20

Lauantaina Solvallassa ajetaan kovatasoiset 75-finaalit. Urheilullisesti ravipäivä on todella hieno, joten kisojen seuraamista voi suositella kaikille lämpimästi. Vielä kun laitat jääkaapin lyöntiin ja pistät muutaman vedon sisään, on lauantai täydellinen. illä pystyy yksittäisiin lähtöihin pelaamaan kaikkia pelimuotoja. Tipsejä otetaan lauantaiksi useampi. Lauantain kisoihin lähdetään hyvällä mielellä, sillä molemmat perjantain tipsihevoset sijoittuivat totosijoille.

Lähtö 5: #1 Golden Tricks

75-pelin avaa todella mielenkiintoinen tammalähtö. Nelivuotias jenkkitamma Golden Tricks on täälläpäin kääntämätön kortti. Ennätys ja voittosumma kertovat, ettei Daniel Redenin suojatti ole ollut jenkkilässäkään mitenkään heittopussin asemassa. Mielenkiintoista on, että rattaille hyppää heti Euroopan debyytissä ohjastajavelho Örjan Kihlström. Tämä kertoo, että odotuksia asetetaan heti ensimmäiseen starttiin – kokeilumielessä Reden olisi voinut ajaa tammaa itsekin. Lähdössä on monta kovaa tammaa, mutta Golden Tricks saa tipsin: Voittaja kertoimella 3,45.

Lähtö 7: #6 Gareth Boko

Kultadivisioonan suosikkina on Disco Volante, joka on äitynyt kevään korvalla aivan huikeaan iskuun. Täydellä 2100 metrin matkalla nopean ruunan päälle täytyy kuitenkin laittaa kysymysmerkki, vaikka Ulf Ohlssonin suojatti saattaa johtaa lähdön jokaista metriä loppuun asti. Pelimielessä maistuu paremmin kuitenkin väkivahva Gareth Boko. Viimeksi Färjestadissa ori haki keulat ensimmäisellä takasuoralla ja piti johtopaikkansa loppuun asti naureskellen – päätöskierroksen Marc Eliasin ajokki meni väljästi 11-vauhteja. Vihje: Sija kertoimella 1,75.

Lähtö 9: #2 Niky Flax

Johan Untersteinerin suojatti Niky Flax on todella paljon tauluaan paremmassa iskussa. Arvontakone on viskonut viime aikoina ainoastaan huonoja lähtöpaikkoja ja viimeksi ruuna jäi miljoonalta näyttäneenä pussiin suomalaisruuna Grainfield Aidenin taakse. Tällä kertaa Niky Flax lähtee mainiolta paikalta ja on todella yllättävää, että se on Grainfield Aidenia vähemmän pelattu 75-pelissä. Niky Flax maistuu kaikissa pelimuodoissa todella hyvin ja on minulla lauantain pääpelikohde. Vihje: Voittaja kertoimella 5,50 / Sija kertoimella 1,75.

Lähtö 10: #10 My Sweden

My Swedenin nimi on melkoinen paradoksi, sillä hevosen taustajoukot ovat omistajaa, valmentajaa ja ohjastajaa myöten suomalaisia. My Swedenille on sattunut takarivin paikka, mutta nopealla ruunalla on mahdollisuus saada kymppipaikalta säällinen juoksu. Viimeksi Mika Forss otti ajokillaan vaivoitta keulat ja hallitsi lähtöä kymppivauhtisessa lopetuksessa aivan mielin määrin. My Sweden tulee ohittamaan todella monta hevosta lopussa ja on kova haastaja suosikki Strong Heartbeatille. Vihje: Sija kertoimella 2,15.

LUNASTA TARJOUS

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS