Ravit
Östersund
Sunnuntai 29.03. klo 16:00

Lauantain kovan finaalikierroksen jälkeen palataan tavallisempiin raveihin. Sunnuntain ajot Östersundissa eivät ole urheilullisesti samanlaista riemuvoittoa, mutta pelillisesti löytyy pari mielenkiintoista kohdetta. in kautta näihin saa peliä vaivattomasti.

Lähtö 6: #8 Gala Shadow

Lyhyessä lämminveristen ryhmäajossa 64-pelin selkeä suosikkiasema on langennut New Directionille. Tamma on todella kyvykäs, mutta se tulee pitkältä tauolta, on sangen epävarma ja lisäksi rattailla istuva Per Linderoth on altis sattumille. Kakkossuosikki Gala Shadow saa kuljettajaksi Ulf Ohlssonin ja pelillisesti se kiinnostaa, vaikka viime kerralla tamma oli keulasta todella vaisu. Lähtöpaikka on hankala, mutta starttituntuma ja perusluokka puoltavat sen verran, että tamma saa tipsin.

Lähtö 8: #7 Super Zantos

Tässä lähdössä megasuosikkina on peräti puolen vuoden tauolta palaava lahjakas Shocking Superman. Tässäkin suosikilla on taipumusta harha-askelille ja niinpä jälleen kiinnostaa vastapeli: mahdollisia yllättäjiä voisivat olla Weekend Fun tai Super Zantos. Jälkimmäinen on kilpaillut viime aikoina mm. Disco Volantea sekä Elian Webiä vastaan ja näille se ei luonnollisestikaan riitä. Nyt vastus on sopivampi ja ruuna voi ehtiä tuikkaamaan pienessä lähdössä totosijalle lopussa. Sopivalla reissulla Super Zantosilla on todella kova loppukiri ja sijapelissä se voi olla unohdettu.

LUNASTA TARJOUS

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS