Salibandyliiton toiminnanjohtajana elokuusta 2015 työskennellyt Kari Lampinen jättää tehtävänsä kesäkuun alussa. Tehtävään hän tuli yritysmaailmasta ja hänet palkattiin muutosjohtajaksi.

– Tulin Salibandyliittoon vajaat viisi vuotta sitten ja sain silloiselta puheenjohtajalta selkeän toimeksiannon uudistaa toimintaa ja toimintakulttuuria, Kari Lampinen kommentoi.

– Tämä on ollut antoisaa aikaa ja aika on kulunut nopeasti, mutta muutosjohtajan työssä on ollut myös omat haasteensa. Olemme saaneet paljon aikaiseksi, mutta toimintaympäristön muuttuessa uudistuksia on toki jatkettava.

Lampinen kokee, että nyt kun salibandyn strategiaa päivitetään tänä vuonna, on sopiva hetki antaa viestikapula seuraavalle.

Salibandyliiton puheenjohtaja Risto Kauppinen kiittää, että Lampinen on jalkauttanut tehokkaasti vuonna 2015 laadittua salibandyn strategiaa.

– Kari nauttii hallituksen luottamusta. Olemme hänen tuloksiinsa tyytyväisiä. Liiton talous ja asetetut tavoitteet on pääosin saavutettu. Hän on johtanut Salibandyliittoa määrätietoisesti ja strategian mukaisesti, Kauppinen kommentoi.

Viime vuosina Salibandyliiton toimintaa on tavoitteellistettu ja ammattimaistettu ja liittoon tullut paljon uusia tekijöitä. Lampisen aikana muun muassa salibandyn brändi on uudistunut, viestinnän tekemistä on kirkastettu ja salibandyn näkyvyys on lisääntynyt, suunnitelmallinen seurakehitystoiminta on aloitettu ja valmentaja- ja pelaajakehitysjärjestelmää kehitetty voimakkaasti. Lampisen johdolla myös MM2020-kotikisaprojekti on organisoitu hyvään vauhtiin.

– Salibandy on hieno laji, ja toivon sekä lajille että Salibandyliitolle menestystä. Haluan kiittää koko salibandy-yhteisöä ja liiton työkavereita kuluneista vuosista, Lampinen päättää.

Salibandyliiton hallitus aloittaa välittömästi uuden toiminnanjohtajan hakuprosessin.

Lähde:Salibandyliitto