Suomalaisjoukkue kääntänyt katseensa jo kohti tulevaa kautta – Julkaisi kaksi uutta pelaajavahvistusta: ”Haluan kasvaa pelaajana sekä ihmisenä”

© Kuva: Juha Tamminen

PSS:n liiganaiset ovat kääntäneet jo katseet kohti tulevaa kautta 2020-2021 ja julkaisseet kaksi uutta pelaajavahvistusta.

Keltapaidan pukee päälleen ensi kaudella paluumuuttaja Julia Turunen, sekä Sveitsiläisnuorukainen Celine Stettler. Molemmat siirtyvät Porvooseen Sveitsin liigassa pelaavasta Unihockey Berner Oberlandista.

Julia Turunen onkin porvoolaisille melko tuttu nimi, sillä hän on pelannut joukkueessa neljän kauden ajan vuosina 2014-2018. Julia on pelannut Naisten Salibandyliigaa yhteensä 78. runkosarjaottelun ja 32. playoffs-ottelun verran (OLS & PSS). Taskusta löytyy kaksi pronssimitalia. Viime kaudella Julia nakutti Sveitsin liigassa 21. ottelussa tehot 14+7=21. 25-vuotiaalla Julialla on vyöllään muutama maaottelu ja on voittanut myös opiskelijoiden maailmanmestaruuden vuonna 2016.

Celine Stetler on puolestaan porvoolaisille vielä hieman tuntemattomampi nimi. Vuonna 2001 syntynyt, kohta 19 vuotta täyttävä lupaava sveitsiläispuolustaja on pelannut Sveitsin liigan lisäksi myös Sveitsin U19 tyttömaajoukkueessa reilut 20 ottelua. Celine on innoissaan muutosta Suomeen ja kommentoikin siirtoaan seuraavasti;

– Olen todella innoissani! Haluan kasvaa pelaajana sekä ihmisenä ja tietenkin koittaa olla uudelle joukkueelleni mahdollisimman hyvä vahvistus. Haluan haastaa itseäni, laittaa kaiken likoon ja tulla paremmaksi päivä päivältä. Mahtavaa päästä tapaamaan uusia ihmisiä ja joukkuekavereita, pitämään hauskaa ja tietenkin pelaamaan ja nauttimaan hyvästä salibandysta. Valitsin PSS:n koska tiedän entuudestaan muutaman pelaajan joukkueesta ja seura on tehnyt minuun vaikutuksen.

Celine kuvailee itseään puolustajaksi, joka pelaa fyysisesti ja avaa peliä nopeasti. Celine on pelannut salibandya 8 vuotta ja kohokohdiksi hän luetteli U19 tyttömaajoukkuedebyyttinsä sekä Sveitsin mestaruuden kaksi vuotta sitten.

Lähde: PSS tiedote

» Seuraa maailman huippusalibandya Ruudusta. Jopa 120 ottelua kaudessa!