Salibandyliigaseura Happeen ja Suomen maajoukkueen maalipyssy Peter Kotilainen on kantanut oman kortensa kekoon taistelussa koronavirusta vastaan. Hän on pysytellyt poissa ihmisten ilmoilta, kuten terveysalan asiantuntijat ovat ihmisiltä vaatineet.

Tiistaina Kotilainen twiittasi kuulumisensa yksiönsä syövereistä.

– Oon ollu yksiössäni aikalailla 144h putkeen. Tästä ajasta noin 142h alasti. Kerran käynyt ulkona niin laitoin housut ja muutaman kerran sälekaihtimet avannu nii peitin itseni koska asun akvaariossa. Onko olemassa jokin suositus paljonko pitäisi käyttää housuja?, Kotilainen kysäisi Twitter-kansalta.

Peter Kotilainen

@PeterKotila
Aletaas laskee. Oon ollu yksiössäni aikalailla 144h putkeen. Tästä ajasta noin 142h alasti. Kerran käynyt ulkona niin laitoin housut ja muutaman kerran sälekaihtimet avannu nii peitin itseni koska asun akvaariossa. Onko olemassa jokin suositus paljonko pitäisi käyttää housuja?

Hän ei ole päivittänyt lukemaansa tämän jälkeen.

Pelikentillä Kotilaisen kausi oli Salibandyliigassa rikkonainen loukkaantumisen vuoksi. Hän pelasi runkosarjassa vain 14 peliä tehoin 22+14. Pudostuspelejä hän pelasi ennen kauden keskeyttämistä kolme kappaletta (5+2).