Naisten ja miesten Futsal-Liigojen helmikuun kuukauden pelaajat on valittu. Naisten Futsal-Liigan helmikuun pelaajaksi valittiin FTK-Tornion Anna Keränen. Miesten Futsal-Liigan kuukauden pelaaja on Akaa Futsalin Juhana Jyrkiäinen.

Naisten ja miesten Futsal-Liigojen helmikuun kuukauden pelaajat on valittu. Jalkapallon Pelaajayhdistyksen ja Palloliiton toimittama valinta tehtiin pelaajien äänestyksen perusteella siten, että oman joukkueen pelaajaa ei saanut äänestää.

Kauden aikana hienot tehot 13 + 11 = 24 saalistanut Keränen otti palkinnon vastaan iloisin mielin.

– Tosi hienoja fiilikset, totta kai. Muiden pelaajien tunnustuksesta saa ihan eri tavalla lisämotivaatiota jatkoon. Tietysti pitää aina myös muistaa, että vain joukkueen onnistuminen voi ylipäätään mahdollistaa tällaiset palkinnot.

Akaa Futsalin Juhana Jyrkiäinen on pelannut vahvan kauden ja ollut yksi tärkeimmistä pelaajista Akaan voitokkaan liigakauden takana. Ulottuvainen ja tulivoimainen Jyrkiäinen pelaa enimmäkseen pivot-pelaajan paikalla prässin ja pelinavauksen ylimpänä pelaajana. Liigan pistepörssissä Jyrkiäinen on sijalla 6. Akaan paras tehomies 25 maalillaan ja 15 maalisyötöllään.

– Hienolta tuntuu saada tunnustusta muilta pelaajilta. Mieluummin sitä kuitenkin jo makustelisi runkosarjan voittoa, jonka varmistamiseen meillä on ollut hyvät saumat, Jyrkiäinen muistuttaa.

Lähde: Palloliiton tiedote