Telia reagoi koronavirukseen – ”Jokainen ymmärtää tilanteen haasteellisuuden”

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Koronavirustilanne on vaikuttanut useisiin urheilusarjoihin ja sitä kautta myös maksutelevision ohjelmatarjontaan.

– Koronatilanne on erittäin vakava asia yhteiskunnallemme. Ykkösasia on tietysti saada koronavirus nyt kuriin. Telia kantaa operaattorina kortensa kekoon varmistamalla yhteydet ja niiden toimivuuden. Nyt kun urheilu on lähes täysin pysähtynyt, avaamme tilaajien käyttöön monipuolisen valikoiman kotimaista ja ulkomaista viihdettä, sanoo Telian TV-liiketoiminnan johtaja Olli-Pekka Takanen.

Ensimmäisenä koronavirustilanteen vuoksi päättyi Liigan kausi. Telia viestitti kiekkofaneille heti Liigan ilmoituksen jälkeen, että Liiga-tilaukset voi kaikesta huolimatta jättää voimaan. Telia ei laskuta asiakkaitaan enää huhtikuussa ja viestii tilaajille, kun kausi toivottavasti käynnistyy syksyllä. Lätkäfanien harmia lievittämään Telia myös avasi C More Hits -elokuvakanavan maaliskuun loppuun saakka.

Koronavirustilanne on vaikuttanut useisiin muihinkin urheilusarjoihin, joita suomalaiset seuraavat erilaisten tv-kanavapakettien kautta Telia TV:stä. Yhtiö teki päätöksen laskea kaikkien urheilua sisältävien Viasat- ja C More -kanavapakettien sekä näiden yhdistelmäpakettien hintoja tilaajilleen. Lisäksi kaikille C More Sport -tilaajille avattiin jo viime viikon perjantaina C Moren viihdekanavat urheilusisältöjen rinnalle ja alkuviikosta Viasatin viihdekanavat Viasat-tilaajille.

– Hinnan alennuksia on kiitelty ja asiakkaamme ovat olleet pääsääntöisesti myös tyytyväisiä sisältötarjonnan muutoksiin. Jokainen ymmärtää tilanteen haasteellisuuden. Ja vaikka urheilun seuraaminen on monelle tärkeä osa elämää, on myös viihde toiminut valtaosalle hyvänä korvikkeena, sanoo Telian TV-liiketoiminnan johtaja Olli-Pekka Takanen.

Suomalaiset ovat nauttineet ennen kaikkia kotimaisista sarjoista. Viime viikon katsotuimmat viihdesisällöt C Moressa olivat Salatut elämät, Rantabaari ja Hotel Swan Helsinki.

Lähde: Telia


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS