Lentopallon miesten Mestaruusliigassa pelaava Akaa-Volley on aloittanut lipunmyynnin ”virtuaalifinaaliin”, jossa huolta seuran taloudesta kantavat kannattajat voivat ostaa lippuja otteluun, jota ei koskaan pelata.

– Toiminnanjohtajamme lauantaisen sähköpostiviestin ja somepäivityksen jälkeen olemme saaneet useilta faneiltamme kyselyitä siitä, miten he voivat tukea joukkuettamme tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Kiitos fanit huolenpidosta, seura kirjoitti Facebookissa.

– Lääkkeemme siihen, että joukkue pääsee mahdollisimman hyvästä taloudellisesta tilanteesta aloittamaan tulevaan kauteen valmistautumisen, löytyvät yhteisöllisyydestä, positiivisuudesta ja huumorista. Kuvassa on mainos liigan Virtuaalifinaalista Akaa-Volley – Korona. Olemme täysin varmoja siitä, että tämä finaali päättyy meidän voittoomme. Muutamat fanit ovat jo ostaneet tähän virtuaalifinaaliin lipun itselleen ja kavereilleen. Hyviä paikkoja on vielä runsaasti vapaana. Yrityksille ja yhteisöille myymme mielellämme VIP-paikat, joita saavat tietysti ostaa yksityisetkin.

– Virtuaalifinaaliin lippuja ostaneet tulevat saamaan Monarille oman taulun, johon ostaneiden nimet kirjataan. Tämä taulu jää muistoksi siitä, että me yhdessä nujersimme koronan aiheuttaman taloudellisen ahdingon.