© Kuva: Getty Images

Voittajapelejä Gävlen torstairaveihin

Ravit
Gävle
Torstai 26.03. klo 20:30

Torstaina Ruotsin pääravit ajetaan Selkämeren länsirannikolla Gävlessä. Parhaiten Gävle tunnetaan joka joulun alla jatkuvan tuhopolttovaaran alla olevasta olkipukista. Pukin suojelemiseksi on yritetty kaikkea korkeista aitauksista aina palonestoaineisiin asti, mutta usein ovat pyromaanit silti vieneet pitemmän korren.

NordicBetin kiinteät kertoimet Gävlen lähtöihin tulevat vasta myöhään iltapäivällä. Suositukset illan ravilähtöihin on tehty alustavien 64-pelin pelijakaumien puitteissa.

Lähtö 5: #8 Tekno Jerven

Neljävuotiaitten kylmäveristen Sleipner Cupin osalähdössä on omissa pahveissani suursuosikkina huippukyvykäs Tekno Jerven. Kylmäveristen tapaan nuori ori on epävarma, mutta omaa mahtavat vauhtivarat. Kolmivuotiskausi jäi torsoksi loukkaantumisen vuoksi, mutta kykynsä valjakko ehti todella näyttää. Tekno Jerven menee eteenpäin hulppealla ravilla ja on rakenteeltaan todella hieno. Kuski Jimmy Jonsson on toisinaan hieman sattumille altis, mutta hevonen antaa anteeksi sen kaiken. Viime startissa ori jäi alun laukassa kauaksi kärjestä, mutta saavutti pääjoukon ennen viimeistä kierrosta. Viimeisellä kierroksella Tekno Jerven kiersi kaikki ja lipui maaliin suvereenina ykkösenä 23-vauhtisen lopetuksen jälkeen. Ilman haavereita voitto on jälleen lähellä ja hevonen saa tipsin.

L7: #11 Solitary Champ

Neljännessä 64-kohteessa kaksi valjakkoa erottuu muista. Very Charming on väkivahva, mutta epävarma menijä. Viimeksi Gävlessä se vältti harha-askeleet ja otti kyselemättä keulat reilu kierros jäljellä. Ruuna piti niukkaan mutta varmaan voittoon. Rattailla on tässä nuorten kuskien lähdössä todella kokematon Linn Stolt, jolla voi olla pitelemistä oikukkaassa ajokissaan. Solitary Champin ajajalla Ludwig Wickmanilla on tähän lähtöön hyvä statistiikka ja kuskietu on merkittävä. Voimaruuna on viime aikoina jättänyt hölmöilyt vähemmälle ja otteisiin on tullut jämäkkyyttä. Tälle vuodelle alla on kaksi loistavaa ja yksi kelvollinen esitys. Solitary Champ on oma suosikkini ja saa tipsin voittajavetoon.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.