Barcelonassa riittää nyt miettimistä – Mike Tysonin kumppani kannabisbisneksessä ostamassa Camp Noun nimen

© Kuva: Getty Images

FC Barcelona ilmoitti viikolla historiallisesta päätöksestä avata seuran legendaarisen kotistadionin Camp Noun nimi myytäväksi tulevalle kaudelle. Tuotot on tarkoitus ohjata kokonaan koronan vastaiseen taisteluun. Kiinnostuneita on ollut ja yhtenä näistä Mike Tysonin liikekumppani Alki David – kannabisbisneksen parista.

Davis on monimiljonääri ja pyörittää moninaista muutakin liiketoimintaa kuin kannabiksen liittyvää bisnestä ”Rauta-Miken” kanssa. David omistaa mm. FilmOn-yhtiön, verkkokauppayhtiö 9021go.comin ja suoratoistapalvelu BattleCam.comin. Hänen omaisuutensa arvo on noin kolme miljardia euroa.

David vakuuttaa olevansa enemmän kuin tosissaan Camp Noun nimihankkeen kanssa.

– Tämä on tilaisuus, joka saa minut jääräpäiseksi. Se on historiallinen tapaus urheilussa ja sopii hyvin tämänhetkisiin suunnitelmiini, David sanoi The Sunin mukaan.

– Yhteys avattiin alkuviikolla ja olen hiljaisen luottavainen sen suhteen, että pääsemme sopimukseen. Tämä sopimus Camp Nousta olisi uusi tapa auttaa.

David on tosiaan ollut mukana terveysyrityksensä kautta jo taistelussa koronavirusta vastaan, mutta miehellä on toinenkin puolensa. David pidätettiin vajaa vuosi sitten Karibialla, kun hänen yksityiskoneestaan löytyi väitteiden mukaan miljoonan euron arvosta kannabista.

– Tilini on niin puhdas kuin se voi olla kaikkien liikemaailmassa tulevien iskujen jälkeen. Barcelona ja Alki David olisi kaunis kumppanuussuhde.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.