Conor McGregor tylyttää kovin sanoin UFC:n superottelun peruuntumista – ”Hän luikki Yhdysvalloista kotiinsa keskellä kriisiä”

© Kuva: Getty Images

Vapaaottelun kevyensarjan mestari Khabib Nurmagomedov kertoi eilen Instagramissa, ettei hän ei aio osallistua 18. huhtikuuta järjestettävään UFC-liiton titteliotteluun Tony Fergusonia vastaan koronaviruspandemian vuoksi.

Nurmagemedov ihmetteli yhä voimassa olevaa ottelukutsua New Yorkiin. Hän viettää tällä hetkellä karanteenia kotikaupungissaan Dagestanissa.

– Hallitukset ja kuuluisuudet kaikkialla maailmassa kehottavat ihmisiä noudattamaan kaikkia turvamääräyksiä… ja Khabib on ainoa, joka on vapaa kaikista vaatimuksista, hänen täytyy osoittaa vapaata tahtoa ja matkustella ympäri maailmaa ottelun takia? mies ihmettelee.

Conor McGregor ei antanut miehille kehuja Twitterissä julkaisemassa viestissään. Hänen mukaansa Nurmagomedov ja Ferguson ovat ottaneet osaa ”jänistämisotteluun” ennen kellon soimista, ja peli on kääntynyt Fergusonin eduksi venäläisen ”jänistettyä” ensin.

– Hab luikki Yhdysvalloista kotiinsa keskellä kriisiä. Todella suuri riski. Onnittelut, Tony voitit 3-2, McGregor kirjoitti viitaten ottelun peruuntumiseen jo viidennen kerran.

McGregor myös viestitti Twitterissä myöhemmin, että hän olisi itse kunnossa otellakseen voitokkaasti juuri nyt.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.