”Ellei nyt, koska sitten…” – käsipallon huippumaalivahti käytti koronatauon hyväkseen ja poistatti kaikki viisaudenhampaansa

© Kuva: Juha Tamminen

Pelit seis, kausi seis, harjoitukset seis. Urheilijat harjoittelevat omalla ajallaan tai ovat yksinkertaisesti lomalla. Käsipallon Bundesliigan TSV Hannover-Burgdorfin maalivahti Domenico Ebner päätti käyttää pakkotauon hyödykseen.

Saksassa vuonna 2007 järjestettyjen käsipallon MM-kisojen tunnuskappaleen nimi oli ”Wenn nicht jetzt, wann dann…?” eli ”Ellei nyt, koska sitten…?”. Tämä mielessään Ebner varasi ajan hammaslääkäriltä pääsiäisen alle ja poistatti kertaheitolla kaikki neljä viisaudenhammastaan.

– Asia oli ollut mielessä jo jonkin aikaan. Nyt kun Bundesliigakausi on keskeytyksissä, oli tämä paras ajankohta hoitaa asia kuntoon, Ebner kertoi SportBildille ja lisäsi, että hampaidenpoisto ei estä omatoimista harjoittelua tulevinakaan viikkoina.

Mitään hammaskipua Ebnerillä ei ollut, vaan poisto tehtiin varotoimenpiteenä, sillä useilla ihmisellä viisaudenhampaat aiheuttavat ongelmia ennemmin tai myöhemmin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.