Kroatialainen alppihiihtosuuruus Ivica Kostelic jätti kilparinteet kolme vuotta sitten. Nyt 40-vuotias nelinkertainen hopeamitalisti olympialaista tähtää kuitenkin vielä yksiin olympialaisiin – tarkemmin 2014 Pariisin kesäkisoihin ja lajinaan purjehdus.

– Purjehdus on intohimoni nyt ja isoja asioita suunnitteilla, Kostelic on jo jonkin aikaa kertonut Instagram-profiilissaan.

Kostelic paljasti suunnitelmansa tarkemmin nyt podcastissa ja ihan eilispäivänä ajatus ei kaikesta päätellen tosiaan ole syntynyt.

– Olen viimeisten kolmen vuoden aikana kerännyt paljon kokemusta avomeripurjehduksesta, Kostelic kertoi.

Maailmancupin kokonaiskilpailun vuonna 2011 voittanut Kostelic ei tarkemmin avannut purjehdusluokkaa tai muita jatkosuunnitelmiaan lukuun ottamatta sitä, että tähtäin on nyt todella asetettu 2024 olympialaisiin.