Kazakstanin Gennadi Golovkin on paitsi nyrkkeilyn maailmanmestari myös mies, jonka kohtaamisesta britti Chris Eubank jr eniten haaveilee. Kaksikon piti kohdata jo vuonna 2016, mutta toisin kävi ja Eubank palaa halusta osoittaa paremmuutensa.

Kaksikko ei ole koskaan kohdannut ja Eubank sanoo suoraan, että tämä kohtaaminen on ensisijaisena mielessä.

– Hän on numero 1 listallani. Tämä on koko ajan ollut takaraivossani. Olen aina halunnut otella hänen kanssaan, Eubank sanoi Sky Sportsille.

– Ihmiset arvostavat tämän kaverin tosi korkealle, mutta tiedän että voin lyödä hänet. Tiedän että minulla on aseet ja taito kukistaa kaveri.

Ennen maailmanmestaruuden takaisin valtaamista Golovkin kohtasi klassikoksi nousseissa otteluissa Saul ”Canelo” Alvarezin – ensimmäinen päättyi ratkaisemattomana, toisen Alvarez voitti, mutta kumpikin ratkaisu oli varsin kiistanalainen.

Eubankilla on kuitenkin selkeä selitys sille, miksi Golovkin on ykkösenä hänen listallaan Alvarezin edellä.

– Canelo? Kaikki haluaisivat otella häntä vastaan, mutta ei hän ole katoamassa mihinkään. Hän on mukana paljon pidempään. Golovkinilla on vielä muutama iso ottelu edessä ja sen jälkeen hän jättää kehät, Eubank viittasi juuri 38 vuotta täyttäneen Golovkinkin ikään.