Amerikkalaisen jalkapallon NFL:n Denver Broncosin linjapelaaja Von Millerin koronavirustartunnasta kerrottiin torstaina illalla. Kokenut 31-vuotias Miller varoittaa nyt kaikkia tuudittautumasta uskoon, ettei virus osu omalle kohdalle.

Miller kertoi ESPN:n NFL Livessa olleensa kaikissa suhteissa mahdollisimman varovainen tekemisissään viimeisen kuukauden ajan, mutta virustartunnan hän sai silti.

– Minua rauhoittaa se, että tein kaiken kuten pitikin. Olin kotona. Olen ollut täällä kuukauden verran ja olen mennyt ulos yhteensä ehkä neljä kertaa. Ja kun olen lähtenyt, en ole poistunut autosta, Miller kertoi.

– Minulla ei ollut mitään kontakteja. Ajoin vain veljeni kanssa pääkadulle saadaksemme ruokaa. En liikkunut ulkona. Se [virus] iski minuun juuri täällä kotonani.

Astmasta kärsivä Miller oli yskinyt kuusi päivää ja meni testeihin, kun normaalilääkkeistä ei ollut tavanomaisesti apua.

– Se on tosi, tosi vakavaa. Minun työhöni kuuluu pitää kehoni tiptop-kunnossa ja tunnen, että se myös on sitä. Jos minä voin saada tämän, kuka tahansa voi.