”Oh, my goodness! – se oli Tom Brady” – pormestari nuhteli NFL-legendaa harjoittelusta puistossa

© Kuva: Getty Images

Amerikkalaisen jalkapallon elävä legenda Tom Brady siirtyi täksi kaudeksi Tampa Bay Buccaneersin riveihin. Uusi ympäristö on mitä ilmeisimmin saanut pelinrakentajan hiukan hämilleen, sillä hänet nähtiin harjoittelemassa puistossa ja pormestaritasolta tuli hellät nuhteet ja muistutus siitä, että puistot on suljettu.

Floridassa on edelleen voimassa varsin tiukat rajoitukset ulkona liikkumisen suhteen. Niin Tampan pormestari Jane Castor kuin St. Petersburgin pormestari Rick Kriseman ovat ylimpinä viranhaltijoina valvomassa kieltojen noudattamista.

Maanantaina puistotyöntekijä raportoi ylemmälle tasolle yksinäisetä puistossa harjoitelleesta miehestä.

– Puistomme ovat suljettuina, joten moni puistotyöntekijöistämme partioi varmistamassa, ettei puistoissa ole ihmisiä urheilemassa tai vastaavaa. Hän meni kertomaan tälle miehelle, että puisto on suljettu – ja se oli Tom Brady, Castor sanoi WFLA Newsin mukaan ja sai välittömän reaktion Krisemanilta.

– Oh my goodness!

Castor päätyi tämän pohjalta antamaan Bradylle ystävälliset nuhteet ja toivotti tämän enemmän kuin tervetulleeksi puistoon tuonnempana, mutta kehotti samalla pysymään nyt sisällä, jotta virustilanne saadaan taittumaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.