Amerikkalaisen jalkapallon elävä legenda Tom Brady siirtyi täksi kaudeksi Tampa Bay Buccaneersin riveihin. Uusi ympäristö on mitä ilmeisimmin saanut pelinrakentajan hiukan hämilleen, sillä hänet nähtiin harjoittelemassa puistossa ja pormestaritasolta tuli hellät nuhteet ja muistutus siitä, että puistot on suljettu.

Floridassa on edelleen voimassa varsin tiukat rajoitukset ulkona liikkumisen suhteen. Niin Tampan pormestari Jane Castor kuin St. Petersburgin pormestari Rick Kriseman ovat ylimpinä viranhaltijoina valvomassa kieltojen noudattamista.

Maanantaina puistotyöntekijä raportoi ylemmälle tasolle yksinäisetä puistossa harjoitelleesta miehestä.

– Puistomme ovat suljettuina, joten moni puistotyöntekijöistämme partioi varmistamassa, ettei puistoissa ole ihmisiä urheilemassa tai vastaavaa. Hän meni kertomaan tälle miehelle, että puisto on suljettu – ja se oli Tom Brady, Castor sanoi WFLA Newsin mukaan ja sai välittömän reaktion Krisemanilta.

– Oh my goodness!

Castor päätyi tämän pohjalta antamaan Bradylle ystävälliset nuhteet ja toivotti tämän enemmän kuin tervetulleeksi puistoon tuonnempana, mutta kehotti samalla pysymään nyt sisällä, jotta virustilanne saadaan taittumaan.

City of Tampa

@CityofTampa
Sorry @TomBrady! Our @tampaparksrec team can’t wait to welcome you and our entire community back with even bigger smiles -- until then, stay safe and stay home as much as you can to help flatten the curve.

WFLA NEWS

@WFLA
Mayor @JaneCastor on a @TomBrady sighting in Tampa:

"Our parks are closed down so a lot of our park staff patrol around...and saw an individual working out in one of our downtown parks. She went over to tell him it was closed. And it was Tom Brady."

bit.ly/2xn0bQ9