Ohjelmassa ottelu ”itseään vastaan” – koronan aiheuttamat ottelusiirrot johtavat kummallisuuksiin

© Kuva: Juha Tamminen
Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Euroopan palloilusarjoissa laaditaan kuumeisesti uusia ottelukalentereita koronatilanteen myötä tulleiden ottelukierrosten tai kokonaisten loppukausien peruuttamisen tai siirtämisen myötä. Tämä aiheuttaa myös melkoisia kummallisuuksia, kuten käsipallotähti Timo Kastening sai omakohtaisesti havaita.

Saksan maajoukkuelaituri Kastening harjoittelee tällä hetkellä omatoimisesti ja miettii tulevia otteluita. Saksan käsipalloliiton suunnitelmia katsellessaan hän havaitsi joutuvansa todennäköisesti pelaamaan itse itseään vastaan.

Kasteningin seura TSV Hannover-Burgdorf on raivannut tiensä Saksan Final4-turnaukseen kolmatta kertaa peräkkäin ja vastassa välierässä on MT Melsungen. Tässä ei sinänsä ole mitään ihmeellistä, mutta tilannetta mutkistaa se, että Final4-turnaus on näillä näkymin siirtymässä kesäkuulta ensi vuoden puolelle.

Kastening puolestaan on vaihtamassa seuraa ja hänellä on jo uusi sopimus heinäkuun alusta lukien – Melsungenin kanssa.

– Kun suunnitelma tuli julki, olin sanaton. En oikein pysty edelleenkään käsittelemään asiaa, Kastening totesi SportBildille.

– Se olisi ollut yksi hienoimmista peleistäni urallani Hannover-Burgdorfissa. Mutta se että minun pitäisi pelata se peli Hannover-Burgdorfia vastaan tuntuu aika oudolta.

Lopullista päätöstä ei vielä ole tehty, mutta kauden vieminen loppuun kesäkuussa merkitsisi käytännössä Final4:n pelaamista suljetuin ovin.

– Ottelut ilman katsojia? Sen myötä suurimmalle osalle seuroista homma olisi taloudellisesti ohi. Loppujen lopuksi kyse on siitä, että pystyy taloudellisesti selviytymään, Kastening kuittasi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!