Yhdysvaltain koronatartuntaluvut kasvavat päivä päivältä ja rajoituksia alkaa olla voimassa ympäri maata. Kaikkia nämä eivät kuitenkaan koske, kuten nyrkkeilytähti Terence Crawfordia, joka pitää koko koronaa vain johtajien median kautta syöttämänä salajuonena.

32-vuotias Crawford kieltäytyy pitämästä lapsiaan määräyksien mukaan kotona ja käy itse salilla normaalisti. Pohjalla on se, että hän ei usko ihmisille kerrottavan totuutta koronaviruksesta.

– Ei tämä poikkea normaalista päivästä. En ole sulkeutunut talooni. Kaikki on hyvin ja heidän [lasten] pitää päästä ulos. En todellakaan aio sulkea heitä sisälle, Crawford sanoi Chris Mannixin nyrkkeilypodcastissa.

Crawford sanoo suoraan, ettei usko alkuunkaan koronaviruksesta julkisuudessa kerrottua, vaan uskoo ennemminkin ”isoveljen valvovan” samoin kuin median.

– He käyttävät pelkoa, jotta voivat kontrolloida meitä nyt… jonkun muun takia. En tiedä mitä se on, mutta itse en vain voi uskoa tätä kaikkea mitä he meille nyt kertovat.

– Media pyörittää maailmaa. Mitä vain kerrot, ihmiset lähtevät mukaan ja sitten he ovat peloissaan.

Crawfordilla on myös oma vankka näkemyksensä koko viruksesta.

– Sanotaan ettei se juuri vaikuta terveisiin yksilöihin, vain vanhuksiin tai niihin joilla on astma tai hengitysvaikeuksia – mutta sama koskee jokaista vilustumista tai flunssaa.